Hallo iedereen! Dit is mijn MuZo blog. Maar wat is MuZo precies?? Muzo is een verzamelnaam voor alle muzische vakken die wij op school (in de lagere school) onderwijzen. Dit houdt concreet 5 grote domeinen in, namelijk: bewegingsexpressie, dramatisch spel, muzische opvoeding, beeldopvoeding en muzisch taalgebruik. Groetjes, Annelies

zaterdag 1 januari 2011

Gelukkig Nieuwjaar


Een nieuw jaar, een nieuw begin,
schitterende sterren,
plezier voor groot en klein,
maar zo tof zal dit jaar niet zijn,
het wordt glanzender,
het wordt het beste van allemaal,
daarom begin ik nu al
met het maken van een mooie,
glanzende, schitterende, plezierige kaart,
want dit jaar wordt echt de moeite waard!!

maandag 27 december 2010

Mega Miny en het zwart kristal

Mega Miny en het zwart kristal

Zondagnamiddag 26 december ben ik naar de cinema geweest met men kleine meisje. We hebben daar de film "Mega Mindy en het zwart kristal" gezien.
We hebben er allebei erg van genoten. Het was haar eerste film op groot beeld, maar ze heeft zich geen seconde verveeld. De film was ook erg boeiend en aantrekkelijk. Zowel voor hele jonge kinderen als voor de ouders die meegingen met de kinderen.

Er was humor en spanning zodat de hele tijd iedereen zen aandacht getrokken was. Het was een duidelijk scenario, begrijpbaar voor jong en oud. Zeker voor herhaling vatbaar. Het doelpubliek (jonge kinderen) wordt inderdaad erg goed aangesproken. Ook de belichting tijdens de film en het geluid paste perfect samen.

Prettige Kerst


Prettige Kerstdagen!!!!